Sinterklaas op bezoek!

Woensdag 5 december komt de Sint op bezoek bij de, uiteraard brave, kinderen van de Gezinsbond. Samen met zijn Pieten ploft hij die dag even neer in enkele Herentse zetels, terwijl zijn favoriete liedjes luidkeels worden gezongen.

Wil jij de Sint en zijn Pieten graag bij jouw thuis uitnodigen om je kinderen te verrassen, vul dan snel het formulier hieronder in.

Praktische info:

  • De plaatsen zijn heel beperkt! Inschrijven kan tot zondag 25 november 2018.
  • Omwille van de beperkte plaatsen, is deze activiteit exclusief gericht op leden van de Gezinsbond. Hou dus je lidnummer bij de hand wanneer je het formulier invult.
  • De Sint komt langs tussen 14u en 18u. Afhankelijk van de inschrijvingen plannen wij de meest optimale route en geven we jullie een indicatie van het tijdstip waarop jullie de Sint kunnen verwachten.
  • We plannen telkens een kort bezoekje van ongeveer een kwartier, daarom kan de Sint helaas geen cadeautjes uitdelen (dat doet hij als het schoentje mooi gezet is). De Sint komt uiteraard niet met lege handen langs, hij zal voor elke kapoen een kleine attentie mee brengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s