Gezinsdag Bobbejaanland

Beleef samen met de Gezinsbond Halloween in Bobbejaanland. Griezel en geniet samen met jong en oud op zaterdag 21 oktober van de vele attracties en activiteiten in het Plezantste Land van Vlaanderen.

Zowel jong en oud kunnen hun hart ophalen bij de vele attracties in Bobbejaanland. De Kleinsten onder ons kunnen terecht in de ‘Wonder Garden’ of ‘Kinderland’ De Groteren beleven volop ‘Mount Mara’ of nemen plaats in ‘Naga Bay’, … meer dan 40 attracties staan voor de Gezinsbond klaar!

Geniet van bijzonder kortingen voor leden van de Gezinsbond:

Leeftijd Lengte  Bobbejaanland Gezinsbondtarief Bobbejaanlandtarief Voordeel t.o.v Kassastarief
0 t.e.m 3 jaar <1m Gratis Gratis
4 t.e.m 13 jaar >1m – <1m40 15 29,95 14,95
4 t.e.m 13 jaar 15 35 20
Vanaf 14 jaar 19 35 16

Gezinsbond afdelingen Herent, Veltem-Beisem/Winksele-Delle, Wilsele en Wijgmaal zorgen samen voor aangepast busvervoer van en naar Bobbejaanland. Dankzij een tussenkomst vanuit Gezinsbond Nationaal en je eigen afdeling reis je als lid voor slechts 3 euro mee. Zo gaan we duurzaam én efficiënt naar het Plezantste Land. Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen € 9 voor een busticket.

We voorzien verschillende opstapplaatsen en bij inschrijving duid je de opstapplaats naar keuze aan. Wanneer er te weinig inschrijving zijn voor een bepaalde opstapplaats contacteren we je voor een andere keuze. Zo zijn we nog sneller onderweg.

Opstapplaats Richtuur
H. Hartkerk Delle 8u30
De Kouter Herent 8u45
Carpoolparking E314 Herent 9u

Kies je voor de bus, dan schrijf je hieronder in en stort je het juiste bedrag (aantal tickets + plaatsen busvervoer) op rekeningnummer BE34 9731 5193 6790 met als mededeling “Gezinsdag+Familienaam”. Je krijgt jouw tickets de dag zelf op de bus.

Ga je zelf met de wagen, dan koop je jouw tickets aan via gezinsbond.be/gezinsdag.


Inschrijven met busvervoer:

 

 

Advertenties