Tweedehandsbeurs

Na een eerste succesvolle editie, organiseren we op 11 maart opnieuw een tweedehandsbeurs. We verwelkomen je graag in GC De Wildeman, Schoolstraat 15 in Herent.

De toegang tot de Tweedehandsbeurs voor bezoekers is gratis. Je kan er ook terecht voor een hapje en een drankje. We openen de beurs om 13u en tot 16u kan je terecht bij onze standhouders.

Info voor standhouders

Om een verkoopstand te reserveren vul je onderstaand formulier in. Je krijgt een bevestiging met betaaluitnodiging van het gevraagde bedrag op her rekeningnummer van de Gezinsbond (BE34 9731 5193 6790). Deze bevestiging kan enkele dagen na je reservatie toekomen.

Kostprijs van de tafels:

Leden: € 6 / 1 tafel, € 10 / 2 tafels
Niet-leden: € 10 / 1 tafel, € 20 / 2 tafels

De tafels zijn 120 op 80 cm groot. De organisatie wijst je een tafel toe. In de mate van het mogelijke proberen we rekening te houden met je voorkeuren (indien je ergens bepaald wil staan, naast iemand,…).

Om een vlotte doorstroming te garanderen, is het niet toegestaan om (grote) spullen op de grond uit te stallen. Uitzonderingen zijn mogelijk in overleg met de organisatie. Dit kan op voorhand (invulvak of via mail) of ter plaatse.

Lees hier het Reglement voor de Tafelverkoop van Gezinsbond Herent.

Alle tafels zijn intussen ingenomen. Kom zeker langs, je vindt vast wel iets leuks!

Advertenties